HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Gegen Youtube!

2009.01.30. 01:45 :: Gabriel (B)

Ma nem volt egyszerű napom, ezért is örültem annyira amikor végre ledőlhettem kicsit. De persze csak úgy ledőlni, az nem igazán jó. Hogy jó legyen, ahhoz kell még egy kis - egyeseknek talán valamiféle alkoholos ital - oldschool ebm. Gondoltam a Nitzer Ebb - I'm here c. száma feldobna. Főleg a klip, mert ugye az is jó. Rá is keresek a youtubeon. Megtalálja. Klikk. Erre ezt kapom vörössel kiemelve:

This video is not available in your country.

Bizony. Mostantól Magyarországról nem nézhetjük meg a Nitzer Ebb eme csodálatos videóját. Nekünk az nem jár. Zahnrad kollega szerint itt szerzői jogi hercehucák vannak. Szerintem pedig a youtube üzemeltetőinek igen kijárna már egy T-34-es az arcukra. Újdonsült ötletük az is, hogy a videoklipek zenéjét letiltják, mondván hogy szerzőijogokvaze. Régen a youtube fasza dolog volt, de sikerül ezt is egyre inkább elkúrni. Köszönjük.

De, hogy ne maradjatok ma sem EBM nélkül, így kaptok egy másik videót. Ha pedig valami hibaüzenetet kaptok egy kis jófajta oldschool ebm helyett, akkor szenteljétek életeteket a youtube elleni keresztes hadjáratnak.

1 komment

Címkék: youtube videó oldschool ebm oldschool ebm

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr71911541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorn 2009.02.05. 05:23:47

Aha, szóval ezért nem találtam az I Give To You-t. Csesszék meg.
süti beállítások módosítása