HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

FIRST AID 4 SOULS / KIFOTH

2010.05.07. 09:03 :: 1nf3st3d_bunker

  

2010. május 8., Szombat 21:00 
FIRST AID 4 SOULS / KIFOTH 
DELÍRIUM (Bp. VII., Kertész u. 33.) 
Fellépő: First Aid 4 Souls, Kifoth (SK) 
Belépő: 800 HUF (ajándék itallal!) 

Beosztás: 

21:00 - 22:30 Front 242 Moments in Budapest premier 
22:30 - 23:30 First Aid 4 Souls 
23:30 - 00:00 special dj set by v3r4 and Steve 
00:00 - 01:00 Kifoth 
01:00 - 04:00 Dj Davina and Kraak
 


Május nyolcadikán a Delirium pub színpadán első alkalommal játszik magyar közönségnek Szlovákia legendás EBM bandája, a KIFOTH. A zenekar tagjaival régóta jó barátságot ápolunk és már évek óta szerettük volna elhozni őket Budapestre. Úgy tűnik, a legjobb pillanatot sikerült elcsípnünk, mert Violence Corporation címre hallgató, hamarosan megjelenő, negyedik nagylemezük anyagával mutatkozhatnak most be nálunk. Aprólékosan kidolgozott zenéjük hamisítatlan EBM, ami lemezen és élőben is a műfaj legnagyobb neveinek világát idézi. 

Szlovákia legjobb EBM bandájáról lévén szó, úgy gondoltuk érdemes lenne összehozni őket hazánk legjobb elektronikus zenekarával, a FIRST AID 4 SOULS-szal. Kezdetben csak egy közös fellépésről volt szó, de erőfeszítéseink nem várt eredményt hoztak: a két banda elkezdett együtt dolgozni! 
Közreműködésük első bizonyítékait tetten érhetitek a minisite-ról letölthető promo ep-n, de annyit elárulhatunk, hogy ez még csak a kezdet. 

A FIRST AID 4 SOULS az esemény tiszteletére különleges programot állított össze, melyet eddig még nem prezentáltak magyar közönség előtt és még azokat is meg fogja lepni, akik ismerik a zenekart! Gazdag István szavaival élve ipari szegecselés várható. BRUT lesz, viszont POP ezúttal nem. 

A koncertek előtt levetítjük a Front 242 Moments in Budapest című, a magyar színtérre nézve igen nagy jelentőséggel bíró dvd-jét. Ez a dvd joggal töltheti el büszkeséggel minden hazai szegecsfej szívét, megjelenéséért hatalmas köszönet illeti Davinát és a Black Head Agencyt! 
A DVD-t a helyszínen meg lehet vásárolni! 

A zenekarok mellett Davina és Kraak pakolják a talpalávalót, a belépőjegy mellé pedig ajándék ital is jár! Mindenkit szeretettel várunk! 

www.skinnypuppy.hu/kifoth

www.myspace.com/kifoth

www.myspace.com/firstaid4souls

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr11980825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása