HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Új, ingyenes MortIIs album

2010.10.12. 09:56 :: Ysengrin

Vasárnap, 2010. 10. 10.-én a MortIIs nevű kultikus norvég banda megjelentette a Perfectly Defect című új albumát. A lemez különlegessége, hogy teljesen ingyenesen letölthető a zenekar oldaláról és ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy biztosítunk egy email címet ahova a linket kiküldi a rendszer. 

Aki úgy érzi, hogy támogatni szeretné a zenészeket azzal, hogy fizet a lemezért, az a zenekar hivatalos oldalán Paypal-on keresztül megteheti. Érdemes megtenni, ugyanis ha csak jelzésértékű összeget is utalunk, a pénz nagy részét akkor is közvetlenül az előadók kapják meg.

Letöltés: MortIIs - Perfectly Defect

Szólj hozzá!

Címkék: zene album érdekesség electro industrial goth gót együttes industrial metal letölthető album dark wave

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr192364769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása