HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Combichrist koncert az A38-on

2010.03.10. 16:15 :: Gabriel (B)

Aki ezt a blogot olvassa, annak biztosan nem kell bemutatnom a Combichristet. Túlzások nélkül állítható, hogy napjaink legnépszerűbb electro-industrial / aggrotech / ebm bandájáról van szó.

Aki sokallta a Rammstein jegyárait azért, hogy megtekinthesse az német industrial-metal nagyjainak előzenekaraként fellépő Combichristet, az most örülhet, mert a CC feláldozva pihenőnapját, úgy döntött külön koncertet ad a magyar rajongóknak 17-én, az A38-on.

A jegyár 4.500 forint. Az előzenekaruk pedig a magyar First Aid 4 Souls lesz.

Amennyiben szerkesztőségünk valamelyik tagja elmegy a koncertre, részletes beszámolót olvashattok majd róla itt, a BunkerBlogon.

3 komment

Címkék: magyar programajánló koncert industrial buliajánló combichrist aggrotech electro industrial

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr641828809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorn 2010.03.10. 18:15:55

A fene tudja, nálam most több szól ellene mint mellette. Tavaly már fölléptek a Dürerben, új album csak nyár végén lesz, tehát lényegében zeneileg ugyanaz lesz. Andy is lesántult (állítólag), szóval nálam 50%-on van az ottlétem valószínűsége. Ha mondjuk egy új album lemezbemutatója lenne, akkor azt mondanám, hogy ha műtőasztalról kell is elszöknöm, de ez most ilyen kasza/sika/léc-fellépésnek tűnik.

Gabriel (B) · http://bunker.blog.hu/ 2010.03.10. 23:06:01

Nekem inkább az a bajom, hogy az új albumuk nem jött be annyira. Szerintem az Electrohead, a Tractor, a Fuck that shit, még mindig odaveri akármelyik új számukat.

Dorn 2010.03.11. 05:02:45

@Gabriel (B): Én általában a dupla CD-s verzióit szoktam megvenni az albumoknak, na azokon a bonus disceken aztán lehet találni érdekes dolgokat ;)
süti beállítások módosítása