HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

The Last Days of Jesus

2010.03.20. 16:02 :: Ysengrin

Szeretném leszögezni, hogy általában nem vagyok fogékony az új zenékre. Kifejezetten nehéz velem új zenekarokat/stílusokat megismertetni. Persze néha elkap a gépszíj és akkor képes vagyok akár több órán keresztül új zenekarok után kutatni, de nem ez a jellemző. Ha mégis ilyen fordul elő és olyasmit találok ami tényleg nagyon tetszik, akkor általában előkapom az önjáró zenelexikonomat Bérces Ádámot aki általában valami olyasmit ajánl amitől mindig leesik az állam...

Legutóbb amikor Ádámot jó gothic rock/deathrock zenekarokról faggattam akkor mutatta a The Last Days Of Jesus nevű zenekart. A banda a régi deathrock és az új modernebb hangzások ötvözésével egy különleges, nagyon profi hangzást alakított ki ami bár újszerű, de zsigereiben mégis színtiszta gothic/deathrock. Na persze a zenekarnak volt ideje kialakítani a hangzását, hiszen 17 éve, 1993-ban alakultak. A banda azóta egyre ismertebb a külföldi gothic szcénában, de sajnos itthon még mindig kevesen ismerik őket, ami furcsa tekintve, hogy a zenekar Pozsonyban(akik nem beszélnek magyarul azoknak Bratislava) alakult.

Fejtegethetném még oldalakon át, de nem tetszem, inkább halgassátok meg!

Myspace
Hivatalos oldal

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló dark goth tót banda zenei kitekintés gothic rock batcave deathrock

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr861854813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása