HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Zenei hírek - avagy mitcsinálok, hogyhaladok

2009.10.25. 21:57 :: Gabriel (B)

Nos. Mint azt már említettem, regisztráltam magamnak, pontosabban főként a zenei projectjeimnek egy youtube csatornát skullbonus néven. Ide pakolgatom majd fel a kész zenéket, a hozzá tartozó videókkal. Már ha lesz videó is.

Jelenleg ugye a fut a Daffodil Dead nevű projektem, amit talán experimental-minimal dologként tudnék leírni. De igazából behatárolhatatlan. Ha alkotok valamit ami sehova semi illik be, akkor az Daffodil Dead lesz.

Azon túl van már 3 fasza ebm alap is. Ezekhez kell majd még valami szöveget írnom, aztán jó lesz.

Továbbá kész a Propaganda c. industrial-techno jellegű track is. Kicsit csiszolok rajta, aztán feldobom ezt is youtubera. Majd linkelem ide is ha kész. Ezen kívül van még egy ígéretesnek tűnő industrial alap, és egy odabaszós digital hardcore trekk. Majd még ezekből is megpróbálok kihozni valamit.

Meg mostmár tényleg elkezdek interjúkat is csinálni, hogy végre olvashassatok valami érdekeset is.

És hogy teljes legyen a nap, kaptok egy igen fasza dübörgős industrial trekket:

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube hardcore minimal industrial zeneszerkesztés experimental ebm daffodil dead

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr431474829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása