HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Wumpscut - Fuckit videó

2009.11.30. 00:40 :: Gabriel (B)

Nagyon jól megszerkesztett videó, aminek viszont a végkövetkeztetéséért sajnos egy történelemkönyvvel kellene összeverni a készítőjét. De hát nem várhatjuk el senkitől, hogy egyszerre értsen a videószerkesztéshez és a történelemhez is.

3 komment

Címkék: zene youtube videó industrial electro industrial

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr131562214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ysengrin 2009.11.30. 16:15:31

Tényleg ritka igényes klipp, bár a tartalmával kapcsolatban igazad van... :]

Dorn 2009.11.30. 21:52:19

A klip valóban remek lett, de ezek az összemosások engem még mindig zavarnak. Svasztika egyenlő sarló és kalapács. Ez egy eléggé elnagyolt, mondhatni szájbarágós, általánosítás. Inkább írja ki a végére, hogy a genocídiumokat elkövető totális diktatúrák rosszak. (pláne, ha szent őrültek vezetik azokat)Mert maga a diktatúra mint államforma, bizonyos esetekben célravezetőbb, mint ez a tuskólábú "demokrácia". Ez már így is elég politikus lett, szóval inkább abbahagyom ;)

Gabriel (B) · http://bunker.blog.hu/ 2009.12.01. 01:40:59

@Dorn: Nos igen, hogy az ld50 profilom nemszeretem részéből idézzek:

"A túlzott általánosítás és leegyszerűsítés

"Kommunizmus-nácizmus, diktatúra-diktatúra. UGYANAZ. Kereszténység-Szcientológia, vallás-vallás. UGYANAZ. Eszkimó-delfin, hal-hal. UGYANAZ""
süti beállítások módosítása