HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Riadó!

2009.11.17. 15:17 :: Ysengrin

Üdvözletem minden Bunker Blog olvasónak!

Mint látjátok, én is szerkesztő lettem, így ezentúl az én írásaimat is olvashatjátok a blogon. Annyit kell tudni rólam, hogy tőlem nem kaptok majd sem Combichristot, sem Suicide Commandot, helyette viszont megpróbálok kevésbé játszott zenekarokat ajánlani nektek, valamint a hazai industrial szcénával kapcsolatos hírekről is szeretnék beszámolni.
Nem is fecsérlem tovább a szót, inkább következzen két rövid ámde érdekes hír:
 

 Megjelent az Advoxya immáron harmadik válogatáslemeze, amely a POST ALCOHOLIC BODY SYNDROME vol. III címre halgat és tömve van magyar trackekkel.

 A lemezek tele vannak számokkal és a magyar előadókon kívül német, orosz, lengyel és még számtalan más népből származó zenekar szerepel, többek között olyan nagy nevek is mint a Massiv In Mensch vagy a török Sadiztik:Injektion.

 A kiadvány ára: 2500 forint
 Megrendelhető az Advoxya kiadótól
 


 

 Szombaton a Gyárban fél év szünet után újraindul a sokunk által kedvelt Future Dream partysorozat. Az aktuális buli fedőneve Future Dream 'Reload' Party lesz, valamint szokás szerint két teremben fog dübörögni a muzsika.

A nagyteremben Liquid, Thamas és Firen_Aggonix jóvoltából future pop/ebm/industrial/aggrotech nótákra zúzhatunk, míg a kisteremben Sis, Rini, NEX, valamint Ninth fog goa/psytrance/electro/hardstyle slágereket pörgetni a nagyérdeműnek.

A nagyteremben ezúttal fellépő is lesz, 23:30-tól a Rivetril-el fogunk EBM muzsikát játszani a kedves közönségnek. A bulira vetítéssel, teljesen új alapokkal és extra meglepetésekkel készülünk. 
 

Future Dream Reload Party
Helyszín: GYÁR (Bp. IX., Soroksári út 160.)
Idő: 2009. november 21., Szombat 21:00
Belépő: 800 ft

4 komment

Címkék: budapest magyar programajánló koncert myspace buli gyár electro industrial banda futurepop együttes synthpop ebm aggrotech oldschool ebm electro industrial v.e.n. rivetril

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr741531949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L4c33_Cy83r574r · http://www.cy83rr4d10.com 2009.11.20. 02:39:08

Reméljük te sürübben irsz majd a bunkerre mint a többi szerkesztő:D
"A lemezek tele vannak számokkal" Nekem ez a kedvenc sorom:P

Ysengrin 2009.11.20. 09:13:00

Ha sok kommenttel örvendeztettek meg minket akkor sokat fogunk írni... :]

bercesa · http://adamberces.hu 2009.11.20. 22:06:16

Nekem meg ez: "tőlem nem kaptok majd sem Combichristot, sem Suicide Commandot"
Végre valaki...

Amúgy már csak egy nap és..:))
süti beállítások módosítása