HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Dolgozzunk fel népszerű slágereket ebm-ben

2009.10.17. 00:42 :: Gabriel (B)

Na most azt találtam ki, hogy mekkora poén lenne már olyan számokat feldolgozni ebm-ben, amikhez ABSZOLÚT nem illik ez a stílus. Vegyük például ezt . Egy rózsaszín, lányos, vidám popdalocska. Akkor erre húzzuk rá az ebm militáns, szigorú, maszkulin jellegét. Az eredmény pedig igen érdekes lesz.

Az alap ütemet már sikerült megcsinálnom, most a dallammal szenvedek, de jól haladok. Aztán vagy keresek egy megfelelő énekest, vagy felénekelem én a szöveget. Bár lehet, hogy inkább mégiscsak keresek egy énekest, ugyanis nekem sajnos nincs olyan hangom mint a spetsnaz úrnak.

Egyébként van még itt olyan aki FL Studioban nyomul?

update: az énekesnőt meg kérem karácsonyra.

5 komment

Címkék: zene youtube poén fruity loops ebm fl studio

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr371455264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ysengrin 2009.10.17. 08:39:07

Az Aestethic Perfection már csinált pár ilyen remixet, mondjuk nem EBM stílusban, de attól még nem rosszak.

Én általában a nagyobb automatizálást, effektezést igénylő számokat(SCEL) FL Studioban csinálom. Az EBM dolgokat meg általában az egyszerűség kedvéért Ableton Live-ban, mert úgy egyből koncertképes anyagot kapok és nem kell szórakoznom midi ex és importálással. De ezen kívül dolgozok még Korg DS-10el is ami egy Nintendo DS-re átportolt analóg szinti, groovebox és káosz pad egyben.

Az énekesnőt nem ajánlom karácsonyra mert volt nigger pasija is, így még az is lehet, hogy ajándékba valami cuki dzsungellázat is kapsz a hölgy mellé... ;)

SOLAR1S · http://myspace.com/iorganic 2009.10.18. 21:15:41

@Ysengrin:
Ja , de az Aesthetic perfection mix elég gyönge lett, azt hittem kicsit jobban kicsavarják ezt a citromot.

Whanssel 2009.10.19. 14:39:26

Dj taylor & Flow - Gott tanze c' hardtrance eposzát elkezdtem Fl stúdióval elsötétíteni,ha kész lesz akkor közzéteszem itt is...meg az én oldalamon is...
süti beállítások módosítása