HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Interdent a barátunk. Mi is ez? - egyben Sziasztok !

2009.10.04. 22:01 :: SOLAR1S

Sziasztok!

Nem hiába a hangzatos köszöntés, Andorid_Bunker
kérésének, és morálomnak eleget téve be is mutatkoznék, mint új társ szerkesztő a bunker.blog-on.
A virtuális életben SOLARIS, a való életben pontosan ugyan így, ahogy itt is, leszámítva hogy a pontos i-t 1 essel irom, de rá se rántsatok.

Ennyi elég is volt úgy érzem, inkább örvendeztetlek titeket az alábbi cikkel.

Kedves barátunk, az Interdent ( germany ) virtuális tehetségkutató csoport, elszánt hivatásának érzi már évek óta, hogy megkönnyitse a friss zenei előadók boldogulását, első sorban abban az elektronikus zenei műfajban, melyet mind úgy kedvelünk itt.




A Németországban székelő
( deutschland über alles! ) Interdent, mint kiadó, az Electro Arc néven rendszeresített válogatás albumokon terjeszti az igét. Kicsit olyan ez mint anno a Bravo hits , persze annál sokkal jobb !
Évekkel korábban helyet kapott valamelyen a Servo Hatered hang anyaga is.
Idén, 3 magyar előadó is felkerült 1-1 számmal a korongra, Ezek közül jelenleg csak egyet emelnék ki, mely
I'Organic néven fut ( myspace ). Merő véletlen, hogy e két tagú Budapesti hobbizenekar egyik és egyetlen férfi tagja személyem, és hogy fokozzam pofátlanságom, egy új szám is felkerült a napokban az oldalra, akit érdekel halgassa és értékelje bátran, akár itt a blogon.

A magyar zenei palettán még túl sok az üres hely a műfajban, alig akadni pár hazai előadóval, szemben németországgal, ahol havonta jelenik meg tucatszám új zenekar,  hozzá teszem, erősen a szinvonal felett. Itt is ezt hiányolom.



Mára ennyi, Dark Greets.

Szólj hozzá!

Címkék: solaris electro industrial ebm harsh iorganic

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr291427821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása