HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

JÓTÉKONYSÁGI BULI A GYÁRBAN!

2009.08.01. 11:39 :: Gabriel (B)

"A Gyár egy jótékonysági bulit szervez egy állatmenhely javára az LD50, a Negative Art és a Gothic.hu közreműködésével. A bulira a belépő kutya vagy macska eledel lesz, melyet eljuttatunk a Budaörsi állatmenhely javára, ahol nincsen altatás, csak súlyos, gyógyíthatatlan betegség esetén."


Na hát az ilyesmit nagyon szeretjük. Emlékszem talán tavaly, mennyire meglepődtem azon, amikor a Gyár erdélyi magyar árvák számára rendezett jótékonysági bulit karácsony táján, és a belépő valamiféle játék volt. Szívmelengető dolgok azért az ilyenek. Még egy megfeketedett szívű hibás Android számára is.

Egyébként ahogy elnézem baromi jó buli lesz ez, a selectorokból ítélve mindenképpen. És lesz Dorn meg V.E.N. is. *hisztérikuskislányvisításaháttérből*

Én meg nagyon sajnálom, hogy bizonyos okok miatt nem lehetek majd ott. BeheritPlasticDoll és Zahnrad viszont minden bizonnyal ott lesznek majd. És visznek kutyatápot a nevemben is. Meg sajtburgert a macskáknak.

Bővebben az ld50-en
 

1 komment

Címkék: programajánló buli jótékonyság gyár industrial ebm electro industrial dorn v.e.n.

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr791281222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása