HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Julius Evola - Meglovagolni a tigrist

2009.07.20. 07:03 :: zahnrad_bunker

Egzisztenciális orientáció a felbomlás korszakában

Evola könyve azt taglalja, hogyan viszonyuljon a felbomlás korszakához az az embertípus, akiben még jelen van a transzcendencia dimenziója, ám aki "nem akar vagy nem tud" elszakadni a világban való léttől. Mindezt Nietzsche, az egzisztencialista filozófusok téziseiből kiindulva, és a modern élet számos aspektusát tekintetbe véve a művészetektől a nagyvárosi életen át a nemek viszonyáig.

Nemzetek Európája / Persica kiadó
Kartonált, 316 oldal, 3900 Ft
 

Tudom, nem igazán vág ide, de hátha nem csak engem érdekel.

2 komment

Címkék: tradicionalizmus julius evola

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr71255864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabriel (B) · http://bunker.blog.hu/ 2009.07.21. 19:59:59

Többször is átolvastam ezt a néhány sort, erősen figyelve, de nem találtam meg azt a pontot, ahol ez bármiféleképpen kapcsolódik a blog témájához.

De nembaj, végülis az ellenőrök se kapcsolódnak hozzá.
süti beállítások módosítása