HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

BunkerBlog az ld50-en

2009.02.03. 00:34 :: Gabriel (B)

Regisztráltunk az ld50-re bizony. A profilhoz katt a fogaskerekes animációra. (Ami persze az én személyes zsenialitásomnak köszönhetően született).


 


Tehát akkor ezentúl ld50-en is lehet nekünk írni. Sőt, lehet jelölgetni havernak is. Meg lehet rételni is. Hogy lehet-e egy bunker "szexi", illetve jó-e ha az, arról még jelenleg is folynak a viták. De mindenesetre rételhettek is.

Ja hogy miért regisztráltunk oda? Egész egyszerűen azért, mert az ld50 tömöríti azokat az embereket akiknek mi írunk. És így több rá az esély, hogy megtalálnak minket. Mert ugye egy bunker sosincs annyira szem előtt ;) .

A többi szerkesztőre meg rá lett szólva (így szépen magyarosan mondva) úgyhogy hamarosan fognak írni ők is. Ha meg nem, akkor meghívok helyettük egy tucat gótot, akik napi tizenöt bejegyzést hoznak létre majd, és mindegyikben lesz legalább egy kép:

- teliholdról
- farkasról
- fekete rózsáról
- denevérről
- szélben álló fekete függönyruhás gótlányról
- sznobköcsög vámpírról
- és saját ütőereit marcangoló ijedt arcú kislányról

Ja Évi, ha olvasod ezt, tudod hogy csak viccelünk. Semmi bajunk a gótokkal. Tényleg.


 



meghívlak egy sörre ha megígéred hogy nem átkozol el.

Szólj hozzá!

Címkék: poén goth gót ld50

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr41919447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása