HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Eső, vihar, Combichrist

2010.05.17. 02:12 :: Gabriel (B)

Éjjel egy óra. Szemerkélő eső. Őrjöngő vihar. Földig hajló fák. Sötét külváros. Kihalt utcák. Egy srác. Egy fekete pioneer fejhallgató. Combichrist - Dawn of Man. Maximum hangerő.

Én nem tudom mi a legjobb dolog az életben. De ez közelít hozzá, az biztos. Közel egy órát járkáltam a pusztában és a kihalt utcákon a szemerkélő esőben, a zúgó szélben, úgy hogy Combichrist dübörgött a fejemben. Ha nem kellene ma hétkor felkelnem, hogy bemenjek dolgozni... én bizisten hajnalig maradtam volna.
 

5 komment

Címkék: electro industrial ebm combichrist aggrotech electroindustrial electro industrial

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr962009022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celeronikus 2010.05.24. 16:01:15

Nekem ez a száma nagyon nem tetszik, olyan mint valami rossz techno zene, semmi dallam nincs benne, végig ez a monoton ütem...ez olyan szám, hogy discoba is leadhatnák simán hardstyleos barmoknak pl, senki nem venné észre, hogy teljesen más stílusú zene megy, ugyanúgy partyznának rá.

Celeronikus 2010.05.24. 16:03:00

Lásd be te is, hogy combichrist mikor ezt a számot írta még elég kiforratlan volt stílusilag.

Slayer7 2010.05.25. 01:33:49

Kezdtem megijedni, hogy minden számuk ilyen.

Dorn 2010.05.26. 02:21:08

@Celeronikus: A CC ezt a számot a 3. LP-jének bonus-discjére tette fel. Ez úgy 2006/7 körül íródhatott. Mondjuk az Electrohead-el egy időben. Akkor már eléggé kiforrottak voltak. Tessék hallgatni Andy bácsi többi projectjét is, és abból kiderül, hogy lényegében ez a jóember könyékig vájkál az elektronikában, és mindenbe belepancsol egy kicsit. Ez még a jobbik eset annál, mintha egy szemellenzős gyökér lenne.

Gabriel (B) · http://bunker.blog.hu/ 2010.05.26. 23:22:56

@Celeronikus: Én annak a híve vagyok, hogy lehessen kritizálni az egyházat. Az azonban alap dolog, hogy ezt nem a templomban tesszük. Látod az összefüggést ugye? :)

Egyébként szerintem a hardstyletól nagyon messze áll ez a szám, meg a diszkótól is. Industrial ez, méghozzá az az igazi monoton gépzaj. Persze ha a szobában ülve youtubeon hallgatod, az merőben más mint aláfestő zenének egy tomboló viharhoz az utcán :)
süti beállítások módosítása