HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Faszfej

2010.03.08. 01:46 :: Gabriel (B)

A koncert után meghalt a gépem. Elvittem a monitort, és pont akkor úgy döntött az egyik memóriaslot hogy ő felmondja a szolgálatot. Nem, valóban nincs összefüggés. Fura.

Most sikerült csak Solaris és Csaba segítségével feltámasztanunk a masinát, úgyhogy ma már nem fogok írni. Miután kialudtam magam viszont megírom milyen volt az I'organic koncert, a xFirstxBlooDx koncert, és maga a buli.

Továbbá olyan mértékű savazás fog itt történni amilyet még nem látott ez a blog, illetve remélem ezután nem is fog.

Addig is tekintsétek meg ezt a videót.


Igen, ezeknek tényleg fasz van az orruk helyén, a fejük pedig valószínűleg egy here. Igen, ebben koncerteznek is. Szóljon aki tud ennél betegebbet.

1 komment

Címkék: beteg buli poén zenei kitekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr421817940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása