HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Nem lesz projektor. Vagy mégis?

2010.03.04. 10:40 :: Gabriel (B)

Az utolsó pillanatban való szervezésnek köszönhetően úgy néz ki mégse lesz projektor a bulin. Ami szomorú, egyrészt mert fasza lett volna, másrészt pedig azért, mert így feleslegesen dolgoztam majdnem egy teljes napon át. Viszont SOLAR1S és én nem vagyunk elveszett gyerekek, ha mázlink van holnap még meg tudjuk oldani, hogy szerezzünk projektort. Igaz, kicsit drágább lesz, és még nekünk kerül majd pénzbe, hogy felléphessünk, de hát ez van.

Természetesen ha lesz projektorunk, az azt jelenti hogy az xFirstxBlooDx-nek is lesz. Mert mi ilyen jó arcok vagyunk, igen.

Szólj hozzá!

Címkék: buli vetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr521808121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása