HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Velvet Acid Christ - Futile (Resisted)

2009.02.06. 17:51 :: zahnrad_bunker

Kevesen néznék ki belőlem, de nagyon szeretem a Star Trek sorozatokat. Azt hiszem nem véletlenül tetszett meg ez a szám:Sajnos csak ilyen Audiosurf-ös változatot találtam, de ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: star trek acid velvet christ borg futile

Programajánló

2009.02.04. 01:37 :: 1nf3st3d_bunker

2009. március 14-én KIEw koncert lesz a kékyukban. Érdemes elmenni főleg a másik fellépő miatt is, aki hazánk zenei industrial palettáját ékesíti.Igen, a Firs Aid 4 Souls-ról beszélek :). A főként electro,industrial,ambient beállítottságú együttesbe képre kattolva lehet…

Szólj hozzá!

BunkerBlog az ld50-en

2009.02.03. 00:34 :: Gabriel (B)

Regisztráltunk az ld50-re bizony. A profilhoz katt a fogaskerekes animációra. (Ami persze az én személyes zsenialitásomnak köszönhetően született). Tehát akkor ezentúl ld50-en is lehet nekünk írni. Sőt, lehet jelölgetni havernak is. Meg lehet rételni is. Hogy lehet-e egy bunker…

Szólj hozzá!

Címkék: poén goth gót ld50

Electric Boogie On Wumpscut - War

2009.02.02. 00:21 :: Gabriel (B)

Ezt bizonyára mindenki ismeri már, de azért berakom ide. Durván nyomja a srác. Vajon Gyárban miért nem látni ilyet? Le kellene cserénünk néhány "pókhálószedegető" gótot ilyen fasza táncosokra. Hangulatosabb lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube videó tánc gyár industrial electro industrial

süti beállítások módosítása