HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Szövegírási nehézségek

2009.11.10. 22:34 :: Gabriel (B)

Noshát. Köszönöm mindenkinek aki kommentálta az első kis industrial jellegű szerzeményem. Meg azt is, hogy elmondtátok, hogy ez techno body music. Egyébként itt az eredeti youtube link, itt lehet favoritolnim ratelni meg ilyesmik.

Jelenleg van két hasonló jellegű alapom, meg egy nagyon odabaszós digital hardcore alap, aminek egész biztosan fogok videót is csinálni.

Használható ebm alapom meg van jelenleg négy is, azonban itt megáll a tudomány kicsit, mert az ebm szöveggel az igazi.

Namármost. Próbáltatok már ti idegen nyelven dalszöveget írni?

Oké hogy van egy nyelvvizsgám, nade idegen nyelven dalszöveget írni, úgy hogy annak értelme legyen (mert ez ugye azért nem árt) kijöjjön a szótagszám, magas-mély mássalhangzók rendben legyenek, rímeljen, stb. Na ez így nem könnyű.

Szóval vagy nagyon ráfekszek a szövegírásra, vagy keresek valakit akinek van ehhez érzéke. Esetleg még angol anyanyelve is hozzá. Egyébként ha valaki expert angolos, de úgy tényleg, az jelentkezhet nálam, ha nem is szöveget írni, de nagyon tudnék örülni egy olyan embernek, akinek ha mutatok egy szöveget, meg tudja mondani, hogy ez így nyelvtanilag helyes-e. Esetleg a felénekelt verziónál még azt is megmondja, hogy rendben van-e a kiejtés.

Mert ugye senki sem akar ilyet, vagy ilyet csinálni.

Legalábbis én biztos nem. :)
 

Szólj hozzá!

Címkék: dalszöveg industrial electro industrial tbm saját zene

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr991516768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása