HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Kis zenei kitekintés

2009.10.29. 22:14 :: Gabriel (B)

Én személy szerint nem igazán kedvelem a DnB-t. Jó zene, azt meg kell hagyni, de számomra túl üres. Nincs hangulata. Egyszerű partymjuzik. Többnyire.

Ennek a számnak viszont nagyszerű hangulata van. Ezért is merem itt ajánlani. Meg aztán jó is az, ha ismerkedünk más zenei stílusokkal is, és nem leszünk olyanok mint az Ödönke aki tíz évesen megtapasztalta az Ájronméjdent, aztán 45 éves korában is arra zúz, csípőből leszarozva mindent, ami nem az. Anélkül persze hogy ismerné.

3 komment

Címkék: zene youtube dnb

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr701485300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorn 2009.11.01. 04:37:08

Múltkor egy buliban hallottam DnB-t, 180 bpm-en. Na, az nem volt partyzene XD

Gabriel (B) · http://bunker.blog.hu/ 2009.11.01. 13:21:14

Én most valami 140-es tempójú DnB-t találtam, és egész jó. Majd belinkelem ide, csak most "anerroroccuredplsfuckoff" van.
süti beállítások módosítása