HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Wamude Project - King of my castle

2009.08.01. 11:21 :: Gabriel (B)

Biztosan emlékeztek erre a zenére. Szerintem már tíz évvel ezelőtt is nyomták a rádióban, emlékszem még erre a klipre is gyerekkoromból.

A videóklip egyébként a Ghost in the shell c. filmből készült. Pontosabban animéből.

Meg is van már egy ideje, baromi kíváncsi vagyok rá, mert hát ugye a videó az zseniális, továbbá meg azért ez mégiscsak egy cyberpunk film (Igen, az). Viszont én egyedül nem nézek filmet, partner meg erre a filmre nem akad. A probléma ugyanis az, hogy az animéket illetően kétfajta hozzáállás létezik.

Vannak ugye a magukat japánnak gondoló weeabo kislányok 13-16 év között, akiket ugye Digital Sushin találhatunk meg például. Namármost nekik kb tökmindegy miről szól a film, vagy hogy szól-e egyáltalán valamiről, nekik annyi bőven elég hogy japánok csinálták, és már vágják is a ^^ fejet.

A másik csoport pedig éppen ezért zsigerből gyűlöli az animét, merthogy "nézd már meg milyen idióták néznek animét, hát én biztos nem fogok." Meg hogy az anime hülyeség. Ja, mert ha valamit rajzoltak (főleg japánok!) az már csak is gyerekes baromságokról szólhat. Hogyne. Ez a téma viszont talán megér majd egyszer egy hosszabb bejegyzést, de most inkább nézzük meg a klipet, és nosztalgiázzunk.

 

2 komment

Címkék: zene youtube videó anime amv electro

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr831281172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorn 2009.08.01. 12:36:55

Amúgy tényleg ez a baj az animékkel, hogy valami bugyuta momentumot, vagy mellékszálat beleraknak. Amit én ajánlani mernék, az az Ergo Proxy, a Ghost In The Shell, a Casshern vagy a Jin-Roh (a Kerberos Panzer-Cop egységeket ajánlom mindenki figyelmébe ;) )

SOLAR1S · http://myspace.com/iorganic 2009.10.04. 22:16:13

Cowboy Bebop, Wolf's rain. Ezek megfogtak, az előbbi a kedvencem, van bennük némi életérzés.
süti beállítások módosítása