HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Ruszki EBM

2009.04.15. 19:10 :: Gabriel (B)

Aki szereti az EBM-et, (ki van jelen?) annak igazi csemegével szolgálhatok most. Igazi ruszki ebm. De olyan, hogy kurvajó. Ha csak ma nem hallgattam meg hússzor... akkor... akkor rozsdásodjanak be a fogaskerekeim. Szóval itt profil, és elvileg automatikusan elindul a lejátszás: http://www.myspace.com/elektromensch

1 komment

Címkék: orosz myspace oldschool ebm

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr181067189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorn 2009.04.16. 01:10:16

Na, igen. Oroszország anyácska földjén létezik az alkotói szabadság fogalma. Arrafelé nem telepedtek rá a zeneiparra különböző érdekcsoportok, akik a maguk "keresztgyerekeit" futtatják. Ha van cuccod, és ötleted, ráadásul közönséged is hozzá, akkor nyomhatod. Hadd szóljon!
süti beállítások módosítása