HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Cyborg Attack - Warrior videó

2009.01.25. 17:39 :: Gabriel (B)

A youtube az egy csodálatos találmány. Mióta a lehetőség adott, hogy bárki megoszthassa videóit a nagyérdeművel, az emberek elkezdtek kreatívkodni. Persze az átlagszínvonal az talán még a Bunker legmélyebb szintjeinél is lejjebb van, mégis érdemes keresgélnünk néha az ilyen oldalakon. A youtube egyik előnye, hogy kifejezetten videómegosztó, így ha az ember zenét akar felrakni, akkor ahhoz bizony illik videót is társítani (persze aki szar, az ilyen esetben egyszerűen berak valami gagyi képet amit aztán bámulhatunk három percig). Viszont aki kreatív, az összehozhat fasza dolgokat. Különösen érvényes ez az industralra, ugyanis ez a műfaj nem elég populáris/trendi/menő ahhoz, hogy TV-ben nyomják a számokat. Így aztán nem is igazán készülnek videoklipek. Ez pedig arra ösztönzi a rajongókat, hogy ők maguk csináljanak videóklipet kedvenc bandájuknak. Ami azért néha igen jól is sikerülhet. Erre egy kiváló példa a Cyborg Attack - Warrior c. száma. Szerintem maga a szám is jó, de a videó kétségkívül a legerőteljesebb amit ilyen műfajban eddig láttam. Szóval enjoy!

 

  


Apropó, Cyborg Attacktól a Born Dead viszont tényleg zseniális szám. Hallgassátok meg a myspace profiljukon.
 

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó myspace erőszak industrial aggrotech electroindustrial harsh electro

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr15901551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása