HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Fontos bejelentések

2009.12.17. 00:26 :: Gabriel (B)

Igen, jól vettétek észre, mostanában megint leült kicsit a blog. Ennek egyrészt a karácsony az oka, ilyenkor mindenki meg van őrülve, mindenki tízszerannyi dolgot akar csinálni, negyedeannyi idő alatt. De ez most nem lényeges.

Egyrészt arról akartam szólni, hogy már régóta dolgozom valamin, és azt reméltem most karácsonyra kész lesz, így át tudnám azt nyújtani, mint egyfajta ajándékot, az egész magyar industrial - ebm - cyber szcénának. Nagyon örültem volna ha sikerül, de sajnos anyagi okok miatt ez most nem fog összejönni. Sőt, az is kérdéses, hogy valaha összejön-e. Ne kíváncsiskodjatok, hamarosan elmondom majd miről van szó.

A másik bejelentenivaló pedig a coming-out-om, amit úgy kell érteni, hogy miután meguntam már, hogy mindenhol tizenöt néven kell bemutatkoznom mire valaki felhúzza a szemöldökét hogy "ááá! ja igen" kicsit egységesítem a dolgokat. Szóval az eddigi Android_Bunker névről átnevezem magam nemes egyszerűséggel Gabriel-re, (Pontosabban Gabirel (B)-re, mert a Gabriel már foglalt) tekintve, hogy LD50-en is ez a nevem. Szóval én vagyok a Gabriel. Ja.

Arról pedig, hogy mit kaptatok volna karácsonyra, ha nem szólnak közbe az anyagiak, hamarosan..

Ja és igen. Leesett a hó. Ez olyan dolog amit minden blogon be kell jelenteni. Öröm. Lehet építeni havembert. Aki pedig vicces ember, ráépíti a hóembert a tűzcsapra, hogy a keménykedő hülyegyerekek lába szilánkosra törjön amikor menőségből le akarják rúgni. haha.

zárójeles rész: LD50-en be lehet engem jelölni nyugodtan, meg a BunkerBlogot is. Mivel annak is van profilja, bizony.

2 komment

Címkék: duma ld50 mimagunk bunkerblog

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr851603566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SOLAR1S · http://myspace.com/iorganic 2009.12.17. 08:44:31

Én elütni szoktam a hóembereket, ez esetben a tűzcsap még szerencsétlenebb lenne.

bercesa · http://adamberces.hu 2009.12.18. 10:49:20

Inkább építsünk hókiborgot az a cyber meg ilyesmi :))
süti beállítások módosítása