HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

20 éves a Plasma Pool

2011.12.05. 09:47 :: Ysengrin

 

 

December 30-án az R33-ban exkluzív koncertet ad a hazai underground elektronika egyik legrégebbi képviselője, az idén 20 éves Plasma Pool. A 90-es évek elején aktív zenekar páratlan módon vegyítette az industrial, EBM, black metal, noise és experimental stílusok elemeit, ezoterikus technójuk és sokkoló színpadi előadásuk a mai napig egyedülálló jelenség a magyar zenei palettán. Több kazetta és CD megjelentetése mellett rendszeresen felléptek a TEHNO ART SHOW és VIRUS esteken valamint budapesti és vidéki dark-wave klubokban. Tompa Báj címmel avantgarde divatbemuatóhoz készítettek élő zenei aláfestést. A zenekar tagjai Kuli László (dobok), Zilahy István (szintetizátorok), Lechner Csaba (sound) és Csihar Attila (ének). 

 


Csihar Attila neve minden bizonnyal sokaknak ismerős hiszen olyan zenekarokban kamatoztatta ének és hörgéstudását mint a norvég black metal Mayhem vagy a poszt-rock és drone-metal körökben is népszerű amerikai Sunn O))). Dolgozott ezen felül az olasz-norvég industrial black metal Aborymmal és a magyar Koroggal is, Void Ov Voices néven pedig egyszemélyes dark ambient projektet működtet. 

A Plasma Pool klasszikus felállása Attilával az énekesi poszton 1993-ban az Orczy-Kert színpadán adta utolsó koncertjét a Dive és az Insekt társaságában. Idén decemberben egyszeri alkalommal újra összeáll az eredeti tagság, hogy méltó módon ünnepeljék zenei látomásuk 20. születésnapját. A 2004-ben megjelent Ezoterror című lemezről ismert Gabo vizuálmesterként erősíti a bandát a jeles estén. 
A hosszúra tervezett koncert előtt és után lehetőség lesz a zenekarral való személyes találkozóra és beszélgetésre, a műsor után pedig Davina, Kraak és a Plasma Pool kortárs Gazdag István (Vacuum, First Aid 4 Souls) válogat a korabeli zenék legjavából. 

JEGYÁR: elővételben: 1200 HUF, helyszínen: 1500 HUF 

Jegyek kaphatók a Wave-ben
(1065 Budapest, Révay köz 1. ) és a CD pincében(1073 Budapest, VII. ker. Erzsébet krt. 37.)!!! 

KAPUNYITÁS: 20:00 
KONCERT: 22:00 

R33 KLUB: Budapest IX. Soroksári út 58. Közvágóhíd 

Forrás: LD50.HU

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene magyar programajánló koncert magyarország buli electro industrial electroindustrial electro industrial

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr453438338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása