HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Epic remixek - Aesthetic Perfection

2010.05.12. 15:28 :: Gabriel (B)

Vitán felül áll, hogy az Aesthetic Perfection bizony kurvajó zene. Nem véletlenül választotta a Combichrist 2009-es turnéján előzenekarának Daniel Graves projectjét.

Gondban lennék ha valaki megkérne rá, hogy válasszam ki az AP legjobb számát. Daniel Graves tipikus példája azoknak a zenészeknek akik a minőséget a mennyiség fölé helyezik. Az AP minden trackje igényesen megkomponált darab. Nem találunk egyik cd-n sem olyan számot aminek pusztán az a célja, hogy hozzáadjon 5 percet a playtimehoz.

Így nem is tudom azt mondani hogy a Schadenfreunde egy különlegesen jó darab. Azt viszont igen, hogy nekem az egyik kedvencem.


Amit pedig a Hexen Prozess művelt ezzel a számmal az egyszerűen epic.


Engem személy szerint valahogy a Fűrész zenéjére emlékeztet a remix, bár nem teljesen tudom miért.

Szólj hozzá!

Címkék: zene remix youtube electro industrial ebm aggrotech electroindustrial

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr421997418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása