HTML

Bunker

Industrial, EBM, Electro-Industrial, Futurepop, Low Life - High Tech, Posztapokaliptikus-Posztnukleáris Cyberpunk blog egy atombunker mélyéről, amíg csak áll a világ... Utána meg főleg.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Rammstein koncert MA a Sportarénában!

2010.03.16. 00:40 :: Gabriel (B)

Ugye senki nem felejtette el? Aki mégis, az egyrészt köszönje meg, hogy szóltunk, másrészt pedig nagyon gyorsan kezdje el feltúrni az egész lakást, a hónapokkal ezelőtt "biztos helyre" eltett jegyéért.

Bizony, ma Rammstein koncert. Elnézést kérek a zavaros fogalmazásmódért, de valahogy számomra még mindig hihetetlennek tűnik, hogy ma élőben látni fogom őket. Emlékszem, még kisgyerekként, illegálisan becsempészett német audiokazettákon hallgattam, kizárólag autorádión, mert akkor még walkman se volt. Nekünk legalábbis nem.

De emellett biztos vagyok abban is, hogy Magyarország metálarcai is remegve várják már a ma estét, amikor is az német "zeneipar", de leginkább az egész világ büszkesége, az ipari metál nagyjai, a Rammstein végre színpadra lép, izé menetel a Sportarénában.

Nehéz lenne ezt szavakkal tovább fokozni, úgyhogy nem is teszem. Aki tudja mi az a Rammstein, pontosan tudja mire számíthat. A legkeményebb ipari metálra, és lángokban álló színpadra.

Akinek pedig még ez sem lenne elég, azok kedvéért megjegyzem azt is, hogy a Rammstein előzenekara pedig egy másik zenei stílus, az electro-industrial, más néven aggrotech/hellectro/tbm legnagyobb alakja, a Combichrist lesz.

Róluk azon kívül, hogy műfajukon belül nem véletlenül számítanak a legnépszerűbb együttesnek, amit illik még tudni, hogy minimális költségvetésből is igen látványos élő fellépéseket tudnak produkálni. Most pedig, mint a Rammstein előzenekara, biztos nem kellett spórolniuk, tehát mi electroheadek is kíváncsian várjuk mit fogunk látni, hallani ezen az éjszakán.

A koncertről majd részletesen beszámolunk itt, a Bunker.blog.hu -n.
 

Feuer frei!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest zene programajánló koncert magyarország buli industrial buliajánló combichrist aggrotech industrial metal

A bejegyzés trackback címe:

https://bunker.blog.hu/api/trackback/id/tr161842883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása